Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Rood lichttherapie - Licht van het leven

Certificaat
China Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Rood lichttherapie - Licht van het leven
Laatste bedrijfsnieuws over Rood lichttherapie - Licht van het leven

Het rood lichtspectrum breidt zich van ongeveer 620 NM uit tot 750 NM. De rood lichtgolflengten die de wetenschappelijkst bewezen voordelen hebben zijn 630 NM en 660 NM. Near-infrared begin bij 750 nanometers en breidt al manier tot 1.200 NM uit. Near-infrared golflengten die wetenschappelijk zijn bewezen om voordelen voor mensen op te brengen omvatten 810 NM, 830 NM en 850 NM-golflengten.

De golflengten buiten dit gamma verminderen snel in hun penetratie en absorptiemogelijkheden. Niet alleen wordt dit, maar bepaalde rode en near-infrared golflengten erkend zoals aanbiedend unieke therapeutische en regeneratieve resultaten voor het lichaam en de hersenen. Diverse gepubliceerde wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat near-infrared in de lagere waaier het lichaam en de beenderen kan doordringen effectiever dan hogere golflengten Deze twee streken van absorptie van 620nm - 660nm en 800nm-850nm zijn wat „actiestreek“ genoemd geworden is. Het behandelen van deze streek in totaliteit in de juiste verhouding is wat fundamenteel turbolasten de prestaties van onze LEIDENE therapielichten.

Aangezien u kunt onderhand het weten, zowel is de golflengte van 660nm als 850nm-uitgebreid bewezen om expansieve huid en diepe weefseltherapie te verstrekken die PlatinumLED reeds in alle apparaten omvat. Nochtans, bieden de 630nm-golflengte, 810nm-de golflengte en de 830nm-golflengte ook een horde voordelen voor gezondheid aan en goed - zijnd. Één van de belangrijke deskundige van de wereld op rood lichttherapie en near-infrared lichte therapie heeft onderzoek geleid en het aantonen van de ongelooflijke capaciteit van near-infrared golflengten van 810nm en van 830nm herzien om het been van de schedel te doordringen terwijl het richten van de hersenen terwijl de rode golflengte van 630nm het massieve cellulaire voordeel halen uit het hogere huidgebied uitbreidt.

 

DE 630NM-GOLFLENGTE (ROOD LICHT)

De 630nm-golflengte is ideaal voor het richten van al manier van huidbelang. 630nm de golflengten doordringen in de huidcellen en sebaceous klieren om de de toon en textuur van de huid te verjongen door ongelijke pigmentatie glad te strijken en gelijk te maken. Deze golflengte is ook gevonden helpen de verschijning van fijne lijnen en rimpels verminderen, en gekund haarhernieuwde groei ook bevorderen.

 

De 630nm-golflengte biedt de volgende voordelen aan:

Verminderde fijne lijnen en rimpels: In één studie, werd de 630nm-golflengte gecombineerd met andere schoonheidsbehandelingen zoals het microneedling om een statistisch significante verbetering tot stand te brengen van photodamage, het fijne lijnen en verzakken.

Een verbetering van huidwanorde zoals psoriasis: Één die studie toonde aan dat het gebruik van de 630nm-golflengte samen met hematoporphyrinderivaat wordt gebruikt (HPD) hielp om de symptomen uit te roeien verbonden aan psoriasis binnen 17 dagen.

Haarhernieuwde groei: De rood lichttherapie die de 630nm-golflengte bevatten is bewezen om een veilige en efficiënte methode te zijn om de haargroei in zowel mannen als vrouwen te bevorderen. Één studie stelde een hypothese op dat de lichte bevorderde stamcellen in het haarfollikel, die het haarfollikel aanmoedigen in een anagen of de groeifase.

Het helen van oppervlakkige huidkanker: De golflengten van 630nm zijn getoond om in de behandeling van kanker van de niet-melanomahuid te helpen.

De behandeling van acne: De 630nm-golflengte is ook getoond helpen ontsteking verminderen en breakouts.

 

DE 660NM-GOLFLENGTE (ROOD LICHT)

Er is een overvloed van literatuur schetsend de voordelen door de 660nm-golflengte worden aangeboden die. Doordringend enkel een weinig dieper dan de 630nm-golflengte, bereikt 660nm in de volledige waaier van het huidweefsel om het helen en regeneratie te bevorderen.

 

Sommige van zijn diverse voordelen omvatten:

Verminderde opleidingsmoeheid: De 660nm-golflengte teamed met 830nm near-infrared golflengte is bewezen om de ontwikkeling van moeheid in de spieren te vertragen, en skeletachtige spierprestaties te verbeteren. (De Atleten, nemen nota.)

Verminderde ontsteking: In een studie die de gevolgen van rood lichttherapie voor pleuritis onderzoeken, werd de 660nm-golflengte gevonden om een anti-inflammatory effect te veroorzaken.

Beter been die helen: De 660nm-golflengte bevordert resorptie en vorming in de beencellen rond de plaats waar de reparatie, zonder enige verandering in de beenstructuur te veroorzaken nodig is.

Het verminderde zwellen na verwonding: In één studie, werd de 660 NM-golflengte gevonden om zowel ontsteking als het zwellen te verminderen door het aantal ontstekingscellen te verminderen die tot de vorming van het zwellen leiden.

Verminderde neuropathische pijn: Een studie die heup- zenuwpijn bij ratten onderzoeken vond dat de 660 NM-golflengte beduidend hielp om pijn te verminderen.

Versnelde wond die helen: De 660 NM-golflengte is bewezen om de vorming van nieuw bloedvat te verhogen en collageendeposito te verbeteren in het helen van wonden te bevorderen.

 

DE 810NM-GOLFLENGTE (NEAR-INFRARED LICHT)

Met een capaciteit om zich door de schedel in de hersenen uit te breiden, biedt de 810nm-golflengte een unieke serie van neurologische voordelen aan. Vele vooruitziende wetenschappers zijn van de overtuiging dat de lichte therapie voor hersenenwanorde in de nabije toekomst een prominente medische behandeling zal worden.

 

Denk om de volgende vruchten van de 810nm-golflengte te oogsten:

Het betere helen en terugwinning: Een studie van voetballers toonde aan dat de 810nm-golflengte vóór activiteit verbeterde spierprestaties en post-oefeningsterugwinning van toepassing was.

Versnelde wond die helen: 810nm de golflengten zijn getoond helpen het gekronkelde helen bevorderen, helpend het weefsel sneller te korrelen.

Betere terugwinning van slag in bepaalde patiënten: Één die studie onder slagpatiënten wordt uitgevoerd toonde aan dat de golflengten van 810nm neuroprotective voordelen opleverden en terugwinning onder lijders van gematigde aan strenge slagen verbeterden. Vijf dagen na de slag, was er significante verbetering onder hen die met de lichte therapie waren behandeld van 810nm, in vergelijking met zij die niet hadden. De negentig dagen post-slag, 70% van de behandelde patiënten had een succesvol die resultaat, met slechts 51% van de controlegroep wordt vergeleken.

Betere terugwinning van traumatische hersenenverwonding: 810nm is bewezen bijzonder efficiënt in dierlijke modellen om te zijn in het bevorderen van terugwinning van traumatische hersenenverwondingen, en het verminderen van neurologische schade op lange termijn.

Verbetering van psychiatrische wanorde: De voorschriftdrugs voor psychiatrische voorwaarden zijn lang erkend zoals hebbend een beperkte capaciteit om individuen bij te staan die aan psychiatrische voorwaarden lijden. Wat vaak meer, pharmacotherapeutic medicijn is vervoert een gastheer van ongewenste bijwerkingen, terwijl near-infrared lichte therapie niet. 810nm de golflengten op het voorhoofd worden toegepast zijn getoond om patiënten bij te staan die aan belangrijke depressie en bezorgdheid lijden die.

De haargroei: De studies hebben getoond de 810nm-golflengte de significante haargroei in patiënten met androgenetic alopecia kan aanmoedigen.

 

DE 830NM-GOLFLENGTE (NEAR-INFRARED LICHT)

De 830nm-golflengte is niet zoals die gemakkelijk door het lichaam wordt geabsorbeerd, daarom kan het dieper door huid en weefsel en in het been doordringen. Een grotere hoeveelheid fotonen wordt geleverd in het weefsel met de 830nm-golflengte.

 

De integratie van de 830nm-golflengte in BIOMAX levert de volgende voordelen:

Versnelde helende en verminderde besmetting: Als de 810nm-golflengte, versnelt 830nm het helen in wonden van verschillende strengheid en helpt om besmetting af te weren.

Betere esthetische resultaten na plastische chirurgie: Vlugge blootstelling aan 830nm-golflengten nadat de esthetische chirurgie terugwinning verhaast, onderbreking vermindert en de resultaten van chirurgie door het verminderen van het zwellen, besmetting, het kneuzen en pijn verbetert, daarom leidend tot grotere geduldige tevredenheid.

Verhoogd „gevoel-goed“ endorphins: 830nm de golflengten verhoogt de versie van endorphins. Endorphins is peptides die gevoel van wellness bevorderen en een natuurlijk pijnstillend middel verstrekken, die een sensatie gelijkend op morfine teweegbrengen.

Betere beenreparatie en de groei: Een dierlijke studie toonde aan dat de lichte therapie van 830nm beenreparatie door de nieuwe beengroei te bevorderen verbeterde.

Sneller terugkeer-aan-spel na verwonding: Het capaciteits terugkeer-aan-spel zo vlug mogelijk na verwonding of trauma is een zeer belangrijke zorg voor om het even welke amateur of professionele atleet. 830nm de LEIDENE lichte therapie is bewezen aan en beduidend veilig vermindert de wachttijdtijd alvorens de verwonde atleten naar spel kunnen terugkeren.

 

DE 850NM-GOLFLENGTE (NEAR-INFRARED LICHT)

De 850nm-golflengte is leiden van het handtekeningsplatina dichtbij infrarode golflengte. In veel gevallen die, vergroot 850nm de voordelen door de golflengten van 810nm worden opgeleverd en 830nm-.

 

Deze golflengte heeft een waaier van therapeutische toepassingen zoals:

Anti-inflammatory voordelen: 850nm de golflengten kunnen helpen om verbinding en spierpijn te verminderen en algemene ontsteking in het lichaam te verminderen.

Verbeterde spierterugwinning: Een studie nam het gebruik van 850nm-golflengten op atleten waar, en vond dat het gebruik van het near-infrared licht spiermassa na opleiding verhoogde, en verminderde ontsteking en oxydatieve spanning in spierbiopsieën.

Het helen van wonden in de huid: De letsels in de huid helen sneller wanneer blootgesteld aan 850nm-golflengte lichte therapie.

Vermindering van lijnen, rimpels, en hyperpigmentation: 850nm kan de productie van collageen steunen, die bij molliger, meer stralend-kijkt huid, en een meer eenvormige textuur helpen.

Orthodontie en tandgroepering: Het gebruik van de 850nm-golflengte kan de snelle herwaardering van tanden voor patiënten bevorderen die orthodontie ondergaan.

Bartijd : 2020-07-09 09:28:29 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Arvin Jiang

Tel.: 86-18129995404

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)