Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhenguangyang Zhongkang, Ltd in 2013 wordt gevestigd die. Wij zijn een snelle groeiende onderneming, die het produceren en marketing van de apparaten van de gezondheidsfysiotherapie, zoals LED/Laser, elektromagnetische ultrasone klank, drukgolf integreert, enz. Na jaar-inspanning 8 en ontwikkeling, nu zijn wij één van de belangrijke medische fabrikanten en de leveranciers van therapieapparaten in China geworden. Wij houden altijd een zeer vriendelijke verhouding met vele fabrieken van voedingsproducten, organisaties van het gezondheidszorgonderzoek en kliniekenziekenhuizen, en van hoge reputatie in gezondheidszorg en terugwinningsmarkt in eigen land en internationaal genoten.

 

CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wij steunen OEM en ODM de dienst. Wij hebben het certificaat van Ce, van FDA, van FC, van RoHS en van het medische apparaat, enz. Wij hebben meer dan 100 OEM producten verstrekt die naar meer dan 40 landen en gebieden over de hele wereld uitvoerden. Wij streven naar het verstrekken van de beste productoplossingen en het leveren van een grote bijdrage tot de gezondheidszorgindustrie.

CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Onthaal voor het bezoeken van ons bedrijf!

CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

-2013, de Technologieco. van Shenzhen Guangyang Zhongkang, gevestigd Ltd. Hoofdzakelijk voor onderzoek en ontwikkeling, productie en distributie van medisch analytisch materiaal, met „SSCH“ als eerste merknaam.

 

-2014-2015, na ononderbroken onderzoek en ontwikkeling en marktexploratie, ging het bedrijf het gebied van het materiaal van de laserbehandeling in, ontwikkelde met succes het best-selling de behandelingshorloge van de productlaser, en was voor diverse medische certificatie zoals SGS van toepassing.

 

-2017, de Technologieco. van Shenzhen Qianyuwei, Ltd, als takbedrijf, met „Suyzeko“ als tweede merknaam wordt gevestigd die.

 

-2018, volgens het idee van de klant en de vraag, met succes ontwikkeld de helmproduct van PBM van China eerste naar hersenenbehandeling. En hulpklanten in Europa om een reusachtige markt en winsten te verkrijgen. De meesten van producten hebben binnenlandse en buitenlandse octrooien, Ce-certificaten, FDA-registratie, diepe cultuur van Europa en de markt van Noord-Amerika verkregen.

 

-2019, later, hebben wij vele laser LEIDENE producten ontwikkeld, een rijp productontwikkelingsteam, verkoopteam gevestigd en vestigden een volledige leveringsketen.

 

-2020-2021, ondanks het effect van de epidemie, zijn de prestaties van het bedrijf beduidend twee opeenvolgende jaren gestegen, en wij hebben nieuwe marktproducten aan onze behulpzame klanten verstrekt om hen te helpen van het effect van de epidemie terugkrijgen.

CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Suyzeko/SSCH

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 50-100 million

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Certificaten